Visueel Consult

Mijn stift-expertise inschakelen?

Boek dan een visueel consult of persoonlijke training!

Heb je een vraagstuk, uitdaging, of visual businessvraag?

Wil je weten hoe jij persoonlijk, in jouw werk, voor jouw vraagstuk 'visueel denken' kunt inzetten op een praktische manier?

Heb je een specifieke vraag over visueel werken in jouw werk? Bijvoorbeeld hoe je een praatplaat of een visueel verslag nog handiger/beter maakt?

Dan help ik je graag met een visueel consult (te boeken vanaf 1 uur, à €99,- per uur excl. BTW)

Of wil je een 1-op-1 training zodat jij de volle aandacht krijgt en met inhoudelijk sterke en praktisch toepasbare kennis en kunde de deur uitloopt? En je van A tot Z leert én oefent hoe je iets visueel aanpakt/uitwerkt?

Dan help ik je graag met een persoonlijke training ( € 499,- voor een sessie van ca 3 uur / € 897,- voor een persoonlijke training van 6 uur, inclusief materiaal en checkgesprek 2 weken na de training). Afhankelijk van jouw behoefte kan dat live of via Zoom.

Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Op zoek naar helderheid, inzicht en praktische skills?

Zo werk ik graag met je samen...

Stuur me een bericht op marjolein@stiftshift.nl met jouw contactgegevens en een omschrijving van je vraag of uitdaging (of gebruik de buttons hieronder om naar een handig invulformulier te gaan. Je zit dan nog nergens aan vast!).

null

Denk je al te weten hoe lang je nodig hebt? Geef dat dan ook aan, samen met een paar dagen en tijdstippen waarop jij beschikbaar bent voor een Zoom-call voor je consult of planning voor je training.

Binnen 2 werkdagen hoor je van mij of en hoe ik je kan helpen, met een prijsopgave, een betaallink en een datum/tijd voorstel. Indien nodig bel ik je om je vraag of uitdaging te verhelderen, zodat je krijgt wat je nodig hebt.

Ga je akkoord met het voorstel, dan leggen we de datum vast en bereid ik de sessie voor. Het kan zijn dat ik je vraag om zelf ook een aantal zaken voor te bereiden. Dan halen we het meest uit de sessie! Van je visueel consult maak ik een opname die ik je naderhand toestuur.

werkwijze visueel consult StiftShift

Mijn stiftshift expertise voor jou

Visueel Consult

Visueel consult (online)

snel en flexibel consult voor je visuele vraagstuk, uitdaging of sessie
€ 99,- per uur excl BTW
persoonlijke training

Persoonlijke training

Maatwerk 1-op-1 sessie voor wat jíj wilt leren, online of live
vanaf €499,- excl BTW
arrow_drop_up arrow_drop_down