1-op-1 aan de slag met jóuw (visuele) vraag?

Boek dan een visuele sessie!

Heb je een vraagstuk, uitdaging, of visual businessvraag?

Wil je weten hoe jij persoonlijk, in jouw werk, voor jouw vraagstuk 'visueel denken' kunt inzetten op een praktische manier?

Heb je een specifieke vraag over visueel werken in jouw werk? Bijvoorbeeld hoe je een praatplaat of een visueel verslag nog handiger/beter maakt? Hoe je jouw tekening digitaal uitwerkt, of hoe je jouw sessie visueel kunt begeleiden?

Of heb je behoefte aan een maatwerk 1-op-1 training zodat jij van A tot Z leert én oefent hoe je iets visueel aanpakt en uitwerkt?

Dan help ik je graag in een persoonlijke visuele sessie (te boeken vanaf 1 uur á € 147,- per uur excl. BTW)

Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Op zoek naar een goede visuele aanpak, sterke tips of praktische tekenskills?

Zo help ik je

Mail me je vraag of boek een korte kennismakingscall (telefonisch of via Zoom) met mij om te kijken of en hoe ik je kan helpen. 

Je zit nergens aan vast!Ik mail ik je daarna een kort voorstel. Ik omschrijf daarin hoe ik je kan helpen, met een prijsopgave, de betaallink en de link naar mijn agenda om een datum/tijd voor je sessie te boeken. Je kiest of je die online via Zoom wil, of op locatie bij mij in Leidschendam.


werkwijze visueel consult StiftShift


Na je betaling en het boeken van de sessie, bereid ik die voor. Soms vraag ik je om zelf ook een aantal zaken voor te bereiden. Dan haal je het meest uit de sessie!

Is je sessie via Zoom, dan maak ik een opname die ik je na afloop toestuur.

Wat anderen er van vonden

Marjolein wist precies wat ik nodig had om zelf aan de slag te kunnen gaan met Procreate voor het vormgeven van de illustraties in m'n boek. Helemaal volgens mijn eigen leerstijl.
Heel praktisch ook omdat we gelijk vorm hebben gegeven aan wat ik in m'n hoofd had.
Ilse Gauthier
Ilse Gauthier, auteur van het boek 'Talentenontwikkeling coachen'
Waanzinnig goede, diepgaande, fijne 1-op-1 sessie gehad met Marjolein. Super veel aan gehad!


Echt een aanrader als je - zoals ik - een specifieke vraag hebt over visueel werken en graphic recording.
Maaike van Hal, tekenaar visuele communicatie

Ik was op zoek naar een handige methode om mijn intakes voor platen meer structuur te geven en effectiever te maken. Het fijne was dat Marjolein heel gericht te werk gaat en door haar kennis en ervaring in korte tijd veel praktische tips gaf die ik direct kan toepassen in mijn gesprekken met klanten.

Ariënne

De meerwaarde van werken met Marjolein werd me heel duidelijk toen we samen een verheldersessie deden. De vragen die ik had om mee aan de slag te gaan, wist Marjolein helemaal af te pellen tot de kern, en dat tekende ze meteen uit! . Het resultaat: ik kon meteen aan de slag met een heerlijk realistisch en helder stappenplan, een zorg minder!

Marjolein
Fun én leerzaam om te doen: ik vond het een andere en fijne manier om gedachten overzichtelijk te krijgen en aan het einde te weten welke actie ik moet nemen. Het werd me duidelijk wat ik niet wil, waar krijg ik wel energie van krijg en waar wil ik voor gaan.
Joey Franken - trainer Persoonlijk Leiderschap en Sales Professional

Snel, praktisch en inspirerende hulp nodig?

Laat mij je in korte tijd helpen om je visuele uitdaging te lijf te gaan!

Mail me je vraag
via marjolein@stiftshift.nl