Visueel Consult

Praktisch aan de slag met jóuw (visuele) vraag?

Boek dan een visueel consult of persoonlijke training!

Heb je een vraagstuk, uitdaging, of visual businessvraag?

Wil je weten hoe jij persoonlijk, in jouw werk, voor jouw vraagstuk 'visueel denken' kunt inzetten op een praktische manier?

Heb je een specifieke vraag over visueel werken in jouw werk? Bijvoorbeeld hoe je een praatplaat of een visueel verslag nog handiger/beter maakt?

Dan help ik je graag met een visueel consult (te boeken vanaf 1 uur, à €99,- per uur excl. BTW)

Of wil je een persoonlijke, 1-op-1 training zodat jij de volle aandacht krijgt en met inhoudelijk sterke en praktisch toepasbare kennis en kunde de deur uitloopt? En je van A tot Z leert én oefent hoe je iets visueel aanpakt/uitwerkt?

Dan help ik je graag met een persoonlijke training ( € 499,- voor een sessie van ca 3 uur / € 897,- voor een persoonlijke training van 6 uur, inclusief materiaal en checkgesprek 2 weken na de training). Afhankelijk van jouw behoefte kan dat live of via Zoom.

Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Op zoek naar helderheid, inzicht, sterke tips en praktische skills?

Zo werk ik graag met je samen...

Stuur me een bericht op marjolein@stiftshift.nl met jouw contactgegevens en een omschrijving van je vraag of uitdaging (of gebruik de buttons hieronder om naar een handig invulformulier te gaan. Je zit nergens aan vast!).

null

Denk je al te weten hoe lang je nodig hebt? Geef dat dan ook aan, en check alvast mijn digitale agenda voor de momenten die jou passen.

Binnen 2 werkdagen hoor je van mij. Soms bel ik je vooraf om je vraag of uitdaging te verhelderen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Daarna doe ik je een voorstel hoe ik je kan helpen, met een prijsopgave, een betaallink en spreken we een (voorlopige) datum/tijd af. 

 Ga je akkoord met het voorstel, dan leggen we de datum vast en bereid ik de sessie voor. Het kan zijn dat ik je vraag om zelf ook een aantal zaken voor te bereiden. Dan halen we het meest uit de sessie!

Van je visueel consult maak ik een opname die ik je naderhand toestuur.

werkwijze visueel consult StiftShift

Mijn stiftshift expertise voor jou

Visueel Consult

Visueel consult (online)

snel en flexibel consult voor je visuele vraagstuk, uitdaging of sessie
€ 99,- per uur excl BTW
persoonlijke training

Persoonlijke training

Maatwerk 1-op-1 sessie voor wat jíj wilt leren, online of live
vanaf €499,- excl BTW
Vul hier vrijblijvend je vraag en gegevens in
Je zit nergens aan vast - je ontvangt eerst een voorstel

Wat anderen er van vonden

De meerwaarde van werken met Marjolein werd me heel duidelijk toen we samen een verheldersessie deden. De vragen die ik had om mee aan de slag te gaan, wist Marjolein helemaal af te pellen tot de kern. Hierbij maakte ze gebruik van haar onvolprezen manier van schetsschrijven. Het resultaat: ik kon meteen aan de slag met een heerlijk realistisch en helder stappenplan, een zorg minder!

Marjolein
Waanzinnig goede, diepgaande, fijne 1-op-1 sessie gehad met Marjolein. Super veel aan gehad!


Echt een aanrader als je - zoals ik - een specifieke vraag hebt over visueel werken en graphic recording.
Maaike van Hal
arrow_drop_up arrow_drop_down