Aan de slag met jouw visuele vraag

Op zoek naar een goede visuele aanpak, sterke tips of praktische tekenskills? Ik help je!

Samen komen we er altijd uit.

Sta je voor een visuele drempel, dan is er niets fijner dan iemand die er samen met jou overheen stapt. Die even meekijkt én meedenkt hoe jij het beste jouw vraagstuk aanpakt.

Da's maatwerk, en dat krijg je tijdens mijn persoonlijke 1-op-1 visuele sessie. 


Samen gaan we snel en vooral praktisch aan de slag om die uitdaging wat kleiner te maken en de drempel te verlagen. Zo stap je er in no-time overheen.

Perfect voor:

  • • Vragen over visueel werken 
  • • Begeleiding in het maken van een uitdagend visueel verslag of praatplaat
  • • Tips over digitaal werken (met Procreate) 
  • • Ideeën over hoe je een sessie visueel begeleidt
  • • Methodes om jouw tekenen effectiever te maken
  • • Een verheldersessie voor meer duidelijkheid in je werk
  • • En ... nou ja, jouw vraag dus!
Waanzinnig goede, diepgaande, fijne 1-op-1 sessie gehad met Marjolein. Super veel aan gehad! Echt een aanrader als je - zoals ik - een specifieke vraag hebt over visueel werken.

Maaike van Hal, tekenaar visuele communicatie

Hoeveel kost een 1-op-1 training?

Een 1-op-1 sessie is altijd maatwerk en gefocust op jouw specifieke vraag. Samen gaan we aan de slag, online via Zoom, bij jou op kantoor of een andere plek naar keuze.

De investering voor een 1-op-1 training:

€ 147,-  excl. BTW

per uur (meerdere uren mogelijk), exclusief eventuele reistijd en -kosten of locatiekosten

Ik was op zoek naar een handige methode om mijn intakes voor platen meer structuur te geven en effectiever te maken. Het fijne was dat Marjolein heel gericht te werk gaat en door haar kennis en ervaring in korte tijd veel praktische tips gaf die ik direct kan toepassen in mijn gesprekken met klanten.
Ariënne

Hoe werkt zo’n 1-op-1 sessie?

Stap 1

Jouw vraagstuk

Mail me je vraag op marjolein@stiftshift.nl of boek een korte kennismakingscall (telefonisch of via Zoom) in. We bespreken waar je tegenaan loopt en of en hoe ik je kan helpen. Je zit nergens aan vast!

Stap 2

Voorstel
Ik mail je een kort voorstel. Zo weet je precies wat het kost. Betalen kan via een handige betaallink. Je plant dan ook alvast de sessie in via mijn online agenda, via Zoom of op locatie (bij jou op kantoor, of op een locatie in Zoetermeer).

Stap 3

Onze sessie
Zodat jij alles uit de sessie samen haalt, vraag ik je vaak om wat dingen voor te bereiden. En vergeet je stiften en papier niet. Mijn 1-op-1 trainingen zijn super praktisch, dus we gaan meteen lekker aan de slag!

Stap 4

Aftercare
Is je sessie via Zoom, dan maak ik een opname die ik je na afloop toestuur. Je kunt altijd bij mij terecht voor een follow-up sessie. Ik help je graag over de volgende drempel heen.

Dit vonden anderen van hun 1-op-1 sessie

Marjolein wist precies wat ik nodig had om zelf aan de slag te kunnen gaan met Procreate voor het vormgeven van de illustraties in m'n boek. Helemaal volgens mijn eigen leerstijl.
Heel praktisch ook omdat we gelijk vorm hebben gegeven aan wat ik in m'n hoofd had.
Ilse Gauthier
Ilse Gauthier, auteur van het boek 'Talentenontwikkeling coachen'
Fun én leerzaam om te doen: ik vond het een andere en fijne manier om gedachten overzichtelijk te krijgen en aan het einde te weten welke actie ik moet nemen. Het werd me duidelijk wat ik niet wil, waar krijg ik wel energie van krijg en waar wil ik voor gaan.
Joey Franken - trainer Persoonlijk Leiderschap en Sales Professional
De meerwaarde van werken met Marjolein werd me heel duidelijk toen we samen een verheldersessie deden. De vragen die ik had om mee aan de slag te gaan, wist Marjolein helemaal af te pellen tot de kern, en dat tekende ze meteen uit! . Het resultaat: ik kon meteen aan de slag met een heerlijk realistisch en helder stappenplan, een zorg minder!
Marjolein