Visuele voorbeelden

Visuals en praatplaten voor boodschappen die gezien mogen worden

KDC AandachtsLab heeft een unieke missie: ontwikkelmogelijkheden van kinderen met een ernstige meervoudige beperking benutten. Dat is niet vanzelfsprekend. Met deze praatplaat kunnen ze helder uitleggen hoe ze voor zich zien.
Hardverzachters is een initiatief voor een zachtere online interactie die polarisatie tegengaat. Hoe doe je dat precies? Daarvoor is deze uitlegvisual gemaakt.

"We wilden mensen op een andere manier inzicht geven in een best ingewikkeld proces, waar ook weerstand op zat.

Marjolein hielp ons met scherpe vragen om helderheid te krijgen in wat we nou écht te vertellen hadden, en de visuals hielpen ons om het verhaal over de visie en dat proces makkelijker te vertellen."

Huub Nelis - rector OSG De Meergronden
Ze blijven niet altijd even goed hangen, die jaarverslagen. Maar met deze kleurrijke infographic is het kostenplaatje meteen visueel duidelijk. Zo wordt samenwerken en samen verbeteren een stuk makkelijker.
“In wat voor land wil ik leven?” In het Youtopialab is door een groep tekenaars de ideale werelden van de deelnemers aan een groot onderzoek gevisualiseerd. Deze drie zijn gebruikt tijdens de expositie in het najaar van 2023.
De trainingen van EvenEef hebben impact. Niet alleen omdat ze je de skills geven om een echte funnelpro te worden. Maar ook op visueel vlak. Wie wil er nou niet zo'n vrolijke bergen beklimmen?

"Hoe kunnen we een onderwerp dat ver van medewerkers afstaat dichtbij brengen? Met een duidelijke infographic wilden we onze financiële situatie en de resultaten van onze school helder en inspirerend weergeven.

Blij met het heldere proces en het fijne resultaat!"

Amber Nikkels - hoofd financiën ORS Lek en Linge
Een database vol relevante visuals om communicatie over de opleidingen met studenten te versterken. Één keer maken - op allerlei plekken te gebruiken!
Vacatureteksten, daar worden we met z’n allen koud noch warm van. Maar een vacaturevisual, dat komt binnen. In een markt waar kandidaten schaars zijn, viel KDC AandachtsLab zo veel meer op. 

"Zeer passende en herkenbare visuals: die maakt Marjolein al sinds de oprichting van KDC AandachtsLab in 2016. Complexe zaken weet ze in een helder en begrijpelijk beeld te vatten, zoals onze visie en het proces rond Sensorische Integratie.


Ze weet naar boven te halen wat we precies willen overbrengen en vertaalt dat in krachtig beeld. We krijgen vaak complimenten over onze huisstijl… en terecht!"
Maud Halkes-Breure, founding mother KDC AandachtsLab

Ik tekende o.a. voor:

Samenwerken?

Opvallend simpele tekeningen, opvallend simpel proces. In vier stappen gaan we aan de slag.

Jouw vraag

Wij maken kennis en jij vertelt me meer over je vraag en uitdagingen. Totaal vrijblijvend natuurlijk.

Offerte

Niet onbelangrijk: wat kost dat dan? Na ons eerste gesprek krijg je van mij binnen twee dagen een offerte en planning.

Visuele sessie

We gaan samen je verhaal en boodschap verhelderen in een visuele sessie. Ik schets jouw boodschap alvast in grote lijnen uit.

Het eindproduct

Na de sessie werk ik je visual, praatplaat of infographic uit. Jij test ‘m en geeft feedback die ik verwerk. Blij en betaald? Dan stuur ik je de bestanden toe. 

Doe mij maar zo'n kennismaking
plan een vrijblijvende kennismaking in mijn agenda