Teken het met je team

Samenwerken aan je plan of visie was nog nooit zo makkelijk. 

Of zo leuk.

Marjolein van Braam Morris tekent helder

Een visueel programma voor teams die écht wat willen bereiken.

Woorden: ze gaan het ene oor in en het andere weer uit. Terwijl het belangrijk is dat sommige dingen wél blijven hangen. Een jaarplan om jullie organisatie naar het volgende niveau te tillen, bijvoorbeeld. Of de grote lijnen van een project waarmee je echt een verschil kan maken.


Door het samen met je team te tekenen, maak je op een speelse manier helder waar het allemaal om draait. Je team voelt zich meer betrokken bij het proces en werkt samen met meer energie en plezier. Da’s nog eens resultaat!

Een strategie-event met impact, waar verbinding voorop stond. Daar waren we op zoek naar. In Marjolein vonden we iemand die met visuele tools - visuele werkvormen, een samenvattende visual met de uitkomsten, en persoonlijke templates voor de deelnemers - de inhoud beter heeft helpen beklijven. Het was heel prettig samenwerken: Marjolein is proactief, heeft veel kennis en ervaring, goede ideeën, is meedenkend en heeft positieve vibes.

Susan Veninga, NLO

Dit is tekenen met je team.

In een programma op maat gaan we aan de slag om jullie vraagstuk zichtbaar te maken. Ik leer je hoe je met de kracht van tekenen betere resultaten bereikt. Zet jullie nieuwe skills in voor:

Jaarplan

waar iedereen graag input op levert én energie uit haalt

Project

waarvan alle collega’s écht begrijpen waar het over gaat
Tekeningen zeggen meer dan woorden alleen

Impactrapport

voor een helder beeld van de impact van je team, binnen en buiten je organisatie
voorbeelden templates

Strategie

waarmee jullie het verschil kunnen maken

Hoe ziet een programma op maat er uit?

Stap 1

Jouw vraagstuk

Samen ontdekken we waar in jouw organisatie woorden tekortschieten. Of het nu gaat om een visie die weinig inspireert, een jaarplan dat stof verzamelt in een la, of een project waarvan het einddoel nog niet helemaal duidelijk is.

Stap 2

De skillsWe gaan aan de slag met een gezamenlijke workshop zakelijk en strategisch tekenen. Zo zorgen we ervoor dat we allemaal dezelfde beeldtaal spreken. En nee, daar hoef je geen getalenteerd tekenaar voor te zijn!
Eindelijk

Stap 3

Aan de slag!
Tijd om te tekenen! Tijdens dit deel van het programma ga je samen aan de slag om je plan, project, ideeën, of visie op een inspirerende manier zichtbaar te maken. Samen sleutelen we aan de boodschap en komen we tot de kern van wat je écht te vertellen hebt.

Stap 4

Resultaat
De volgende stap is aan jullie. Met een kraakheldere visie en een duidelijk doel voor ogen gaan jullie stappen zetten om je plan tot leven te brengen. Daarbij kun je altijd terugvallen op je nieuwe tekenskills. Voor communicatie binnen én buiten je organisatie.heen.

Ik werkte ook samen met

Wat heb ik aan tekenen met mijn team?

Bespaar energie en tijd

Zeg vaarwel tegen eindeloos lange documenten vol overbodige woorden. Met simpele, doeltreffende tekeningen communiceer je veel meer in veel minder tijd.

Maak duidelijk waar je heen gaat

Met een visueel plan ziet iedereen direct wat het doel is en hoe je daar samen naartoe werkt. Zo staan alle neuzen dezelfde kant op.

Creëer visuele ankers

Gesprekken zijn effectiever en leuker met ondersteuning van tekeningen. Want daarmee is dat ene belangrijke onderwerp meteen behapbaar.

Maak je visie duidelijk

Betrek mensen buiten je organisatie bij je plannen. Met een praatplaat of tekening van je visie maak je duidelijk waar het écht om gaat.

Kom samen tot nieuwe inzichten

Met een visueel plan ziet iedereen direct wat het doel is en hoe je daar samen naartoe werkt. Zo staan alle neuzen dezelfde kant op.